АТА ХОТЕЛ

Адрес: гр. Вършец, ул."Д-р Константин Пенев" А1    Телефони за резервация: +359 2 816 44 22 ; +359 882 099900 ; +359 882 555505

Терапии и ритуали за тяло

Терапии и ритуали за тяло


Топла и обвиваща, с изключително наситен аромат на какао. Масажът с шоколад стимулира хормона на щастието, осигурява повишаване на настроението и задоволството. Има антиоксидантно действие, разгражда мазнините и оформя силуета Ви.
Влезте в света на Клеопатра. Забравете за умората и забързаното ежедневие чрез подмладяващият и почистващ пилинг с мед. Потопете се в хидромасажна вана, с аромат на мляко и ванилия, и след това се отдайте на релаксиращия масаж с медено олио!
Терапия за тежки и уморени крака Leggrezz - Силно охлаждаща процедура за елиминиране застоя на вода в тъканите, активизиране на микроциркулацията, тонизиране на кожата и повишаване на нейната еластичност. Leggrezz се препоръчва при тежки, уморени и оттекли крака.
СПА терапия "Наслада" - шампанско, ягоди и сметана - Тонизирайте тялото си с опияняващия аромат на "шампанско, ягоди и сметана" трио което ще съживи вашата кожа и ще я направи мека като кадифе!
СПА терапия "Пъпеш" - сладко изкушение. Заредете кожата си с витамини, направете я чиста, дълбоко хидратирана, мека и гладка, с аромат на пъпеш!
В древността златото се е считало за източник на безсмъртие, метал, който може да лекува! Терапията съчетава невероятни, релаксиращи, масажни техники, придружени от изискана симфония от чувствени аромати. Придава желаната еластичност и златист блясък на кожата!

  • Луксозна арома терапия “Apotherm”
  • Терапия срещу отоци на краката "Leggrezz"
  • СПА терапия "Шоколадова феерия"
  • СПА терапия "Наслада"/шампанско, ягоди и сметана/
  • СПА ритуал "Клеопатра"
  • Торфена терапия
  • СПА терапия "Пъпеш"